Sint voor Kint

 

Sint voor Kint is de jaarlijkse benefietactie van Serve the City Rotterdam voor Rotterdamse kinderen die opgroeien in armoede!

 

Een kado kopen voor je kinderen met Sinterklaas? Dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend! In Rotterdam leeft 1 op de 4 kinderen in armoede, iets extra's zoals een kado zit er voor hen vaak niet in. Daarom willen we juist voor deze kinderen iets extra's doen en daar hebben we jouw hulp bij nodig! 

 

Help je mee om deze kinderen een Sinterklaaskado te geven?

Organiseer een sponsoractie, houd een (extra) collecte of geef een gift! Op 20 november maken we de rekening op en weten we aan hoeveel kinderen we dit jaar een kadobon kunnen geven: elke euro telt!
 

Hoe werkt het?

Van de opbrengst van Sint voor Kint geven we gezinnen die in armoede leven een kadobon van de speelgoedwinkel t.w.v. €20,- waarmee de ouders zelf een kado kunnen kopen voor hun kinderen. In aanmerking komen alle gezinnen die een pakket ontvangen van de Voedselbank Rotterdam en daarnaast ook de gezinnen die we bereiken via onze diaconale partners in verschillende wijken. Meer over de opzet van de actie

 

We dagen groepen uit om een sponsoractie te organiseren om geld in te zamelen voor dit doel. Jij kunt ook mee doen - met je kerk, jeugdgroep, studentengroep, klas enz. Bedenk een leuke actie: een maaltijd voor het goede doel, benefietconcert, sponsorloop, bingo-avond, rommelmarkt, koekverkoop, collecteren op straat, lesmarathon op school en wat je nog meer kunt bedenken! Inspiratie nodig? Kijk naar de actie-ideeën, praktijkvoorbeelden en de mooie resultaten en acties


Heb je interesse om een sponsoractie te organiseren? We denken graag met je mee en laat het ons weten via info@servethecityrotterdam.nl.

 

 

Wil je doneren voor Sint voor Kint?

Ook directe donaties zijn van harte welkom. Houd een collecte in je kerk of geef een persoonlijke gift: donaties

Voor elke €20,- maak je 1 kind blij met een kadobon van de speelgoedwinkel!

Maak je donatie vóór 20 november over op rekeningnummer NL81 INGB 0000 5434 11
t.n.v. Stichting Samen 010 o.v.v. Sint voor Kint (ANBI erkend).Namens de kinderen en ouders zeggen we:
Hartelijk dank voor jullie bijdrage!