Buurtfeest op het Bellamyplein in Spangen

Gezocht worden vrijwilligers die wonen of betrokken zijn in Spangen.

Categorie: Spangen
Adres: Bellamyplein, Rotterdam
Datum: donderdag 30 mei 2019
Tijd: 11:30 - 17:00
Organisatie: Christenen in Spangen
Aantal vrijwilligers: max 10
Plaatsen voor vrijwilligers over: 2
We gaan een mooi pleinfeest vieren met gezinnen in Spangen! Met spelletjes, creatieve activiteiten en na afloop lekker eten. Help mee en begeleid de kinderen bij de activiteiten of maak een praatje met de bewoners!

We beginnen met een korte viering en een lunch met de vriilligers. Je kunt zelf bepalen wanneer je instroomt. Je wordt uiterlijk 13:30 uur verwacht voor het opbouwen. Om 14 uur begint het pleinfeest.

Vanaf 17u ben je van harte welkom bij de BBQ.

Dit buurtfeest wordt georganiseerd door Geloven in Spangen en Stichting Bricks. Gezocht worden vrijwilligers die wonen in Spangen of betrokken zijn bij Geloven in Spangen of Stiching Bricks.

Geloven in Spangen:
Geloven in Spangen wil een kerk zijn op een manier die aansluit bij de wijk. Wij zijn bewoners uit de Rotterdamse wijk Spangen die Geloven in Spangen. Wij willen met elkaar een positieve bijdrage leveren aan het wonen en leven van de mensen in de wijk. We laten ons daarbij inspireren door Gods liefde voor ons allemaal.

Stichting Bricks:
St. Bricks wil bouwen aan sterke gezinnen. Met als doel dat zij meer en meer tot een plek worden waar kinderen zich veilig voelen, zichzelf durven zijn en zich kunnen ontwikkelen tot de persoon zoals zij bedoeld zijn. Wij geloven dat hierdoor gezinnen ontstaan waar liefde, respect en vertrouwen kenmerkend zijn voor de relaties.